fbpx

Jouw mogelijkheden als student bij Mazars

Kom stage lopen, afstuderen of start als werkstudent

Waarom kiezen studenten voor Mazars?

Persoonlijke ontwikkeling

Veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling met een uitstekende begeleiding van jouw mentor. Daarnaast zijn de lijnen naar collega’s en partners kort, waardoor je veel kunt leren van je ervaren collega’s.

Werk, studie en privé in balans

Je werkdagen stemmen we in goed overleg af, zodat je werk, studie en privé uitstekend op elkaar aan kunt laten sluiten. Daarnaast zoeken we elkaar ook informeel op, tijdens onze borrels, barbecues, etentjes en feestjes.

Maatschappelijke impact

Duurzaamheid en bijdragen aan de maatschappij zijn belangrijk voor ons. Daarom krijgen alle collega’s jaarlijks een aantal dagen om zich in te zetten voor de goede doelen die de Mazars Foundation ondersteunt.

Jouw mogelijk- heden binnen Mazars

We hebben bij Mazars verschillende mogelijkheden voor jou als student. Wat je ook komt doen: wij kijken graag naar een duurzame relatie en onze intentie is om je na je stage of bijbaan, bij onze organisatie te houden.

Audit & Assurance vacatures

Meeloopstage

Een van de belangrijkste aspecten van je studie is het opdoen van praktijkervaring. Wij hebben regelmatig stageplekken beschikbaar zodat je de kneepjes van het vak van onze professionals kunt leren.

Afstudeerstage

Nu het ‘eind in zicht’ is, wil je je studie op een goede manier afronden en vast klaargestoomd worden voor wat te doen ná je studie. Als je komt afstuderen bij Mazars, staat jouw ontwikkeling voor ons centraal. 

Werkstudent / bijbaan

Kies voor een bijbaan die je vast voorbereidt op je toekomst en waar je leert van de professionals uit jouw vak. Bij Mazars hebben we regelmatig vacatures voor werkstudenten. "Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Wij zijn regelmatig aanwezig op events van hogescholen, universiteiten en studieverenigingen én organiseren onze eigen events. Zo kun je op een laagdrempelige manier kennis met ons maken.

In de kalender hiernaast vind je een overzicht van de career events waar je mij en de andere campus recruiters de komende periode kunt vinden. Klik op een event voor meer informatie."
Denise van Wijk recruiter Mazars
Denise van Wijk
Campus Recruiter

Arbeidsvoorwaarden voor studenten

Bij Mazars kom je terecht in een groeiende, internationale organisatie waar jouw ontwikkeling centraal staat. Je krijgt leuke collega’s en elk team is betrokken en hecht. Maar werken doe je natuurlijk niet voor niets. Daarom hebben we bij Mazars ook een zeer aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket voor studenten.

Klik op één van de onderwerpen om de arbeidsvoorwaarden te bekijken

0
Aantal studenten dat jaarlijks bij Mazars start
0
Samenwerkingen met studieverenigingen
0 %
Van de studenten blijft bij ons werken

Meer weten?

Neem contact met een van onze Campus Recruiters op. Zij zijn gespecialiseerd in mogelijkheden voor studenten om bij Mazars aan de slag te gaan en beantwoorden graag jouw vragen. 

Denise van Wijk campusrecruiter

Denise van Wijk

Campus Recruiter Tax, Payroll, Consultancy, Sustainability & Financial Advisory

Esmee Schut Campus recruiter

Esmee Schut

Campus Recruiter Audit, AOS & Tax

Inge van der Houwen

Campus Recruiter Audit & AOS

Jahin Hussain campusrecruiter

Jahin Hussain

Campus Recruiter Audit, AOS, IT Audit & Global Compliance