fbpx

Consulting

Bij Mazars maak je de verbinding. Kom bij ons werken en beleef een persoonlijk en internationaal avontuur dankzij onze laagdrempelige organisatiestructuur en ruimte voor feedback en coaching.

Je krijgt de ruimte om ideeën aan te dragen, te creëren, te onderzoeken en fouten te maken. We willen dat je jezelf bent, ongeacht achtergrond, cultuur of leeftijd.

Binnen het vakgebied consulting kun je bij ons alle kanten op. Zo kun je een bijdrage leveren aan internal audit, governance, risicomanagement, sustainability en internal control en compliance. Bij IT audit & advisory kun je met behulp van IT-audits de risico’s en kansen van IT-systemen in kaart brengen, zodat klanten de betrouwbaarheid, continuïteit en veiligheid ervan kunnen optimaliseren. En bij Digital transformation & IT consulting kun je organisaties adviseren hoe zij digitale ontwikkelingen kunnen inzetten om hun bedrijfsvoering te verbeteren, hun talenten te binden en meer uit de beschikbare data te halen.  

Consulting vacatures

Professional
HBO, WO bachelor , WO master
Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Breda
Vast

Een werkdag in ons Digital transformation & IT consulting team

Benieuwd hoe een werkdag in ons Digital transformation & IT consulting team eruitziet? Collega’s Christel Monrooij en Digdem Ozturk nemen je in deze video een dag mee op ons kantoor in Rotterdam en vertellen je alles over hun werk, het team en hoe het is om te werken bij Mazars.

Onze recruiters voor Consultancy

Allan Sedney

Corporate Recruiter Consultancy, IT Audit, Cyber Security, Sustainability & Financial Advisory

Denise van Wijk campusrecruiter

Denise van Wijk

Campus Recruiter Tax, Payroll, Consultancy, Sustainability & Financial Advisory