fbpx

Blog

Mazars ontvangt het certificaat “Excellence” voor ‘Gelijke beloning voor man en vrouw’

Op dinsdag 29 augustus 2023 hebben wij het certificaat ‘Gelijke beloning voor man en vrouw’ met het predicaat ‘’Excellence” in ontvangst mogen nemen van Kristiaan Glorie, directeur van Erasmus Q-Intelligence. Dit is het hoogst haalbare resultaat en daar zijn we trots op!

Interview Ivo Stip

Het ervaringsverhaal van Ivo, Assistant Accountancy & Advice bij Mazars

Ivo is onlangs afgestuurd bij Mazars. Maar dat betekent niet dat hij onze organisatie gaat verlaten: integendeel! In dit interview vertelt Ivo over zijn afstuderen en wat Mazars voor hem zo’n fijne werkgever maakt.

"Mensen gaan bij Mazars echt boven processen"

Onze Chief People Officer Willemijn van der Deijl ging voor de podcast ‘Fluitend naar je werk’ in gesprek met Huub van Zwieten. In dit gesprek kwamen onder andere de thema’s aandacht, cultuur en inclusie binnen Mazars aan bod.

Willemijn van Deijl en Huub van Zwieten
Werken in het buitenland? Mazars maakt het mogelijk

Werken in het buitenland? Mazars maakt het mogelijk

Ons internationale uitwisselingsprogramma ‘MOVE’ biedt de unieke kans om te groeien op zowel persoonlijk als professioneel vlak, waarbij je verrijkende ervaringen opdoet.

Het ervaringsverhaal van Lauran, Manager Audit bij Mazars

Onlangs organiseerden wij een seminar voor maatschappelijke organisaties waarin het thema duurzaamheid centraal stond. Tijdens dit seminar spraken wij met Lauran Steunebrink, Manager Audit bij Mazars. Lauran vertelde waarom hij gekozen heeft voor onze organisatie en wat werken bij Mazars voor hem zo leuk maakt. 

Lauran over werken bij Mazars
Elke Mazariaan krijgt twintig uur per jaar om zich in te zetten voor de Mazars Foundation.

Mazars Community Day 2023

Op 13 juni was het tijd voor onze jaarlijkse Community Day, waarop Mazarianen zich inzetten voor verschillende maatschappelijke initiatieven op het gebied van onderwijs, vitaliteit en klimaat & milieu. 

Een adviesrol of vakinhoudelijke functie, je kiest zelf je route!

Bianca Spoelstra en Nicolien van der Klein werken als Senior Payroll Officer bij Mazars. Bianca werkt in Enschede en Nicolien is werkzaam op het kantoor in Breda.  Zij zijn met elkaar in gesprek gegaan over het salarisvak en werken bij een accountantskantoor. Lees hieronder hun verhaal.

Een adviesrol of vakinhoudelijke functie je kiest zelf je route
ondernamen magazine x mazars

De mens centraal, vanzelfsprekend bij Mazars

Collega Peter van der Laan, Senior Manager Accountancy & Advice, vertelt in ondernemersmagazine OnderNamen over zijn werk bij Mazars…

Het ervaringsverhaal van Rogier, Risk Consultant bij Mazars

Ik ben Rogier de Groot, 27 jaar en werk sinds maart 2022 bij Mazars. Eerst als stagiair, maar nu als Risk consultant. Een jaar geleden besloot ik op zoek…

Blog het ervaringsverhaal van Rogier
Sander Mazars medewerker finalist bij Legomasters

Sander finalist LEGOmasters

Zaterdag 22 oktober was het zover, de finale van Legomasters, mét onze collega Sander van Kreijl als finalist! We vroegen Sander naar zijn hobby, zijn ervaringen bij LEGOmasters en hoe hij dit heeft gecombineerd met zijn werk als Director VAT & customs bij Mazars.

Jouw School of Excellence

Wat doe je als je school achter je laat? Precies. Gewoon doorgaan met leren. Bij ons krijg je de kans om je steeds verder te ontwikkelen en door te groeien.

309630336_2282012561948878_5322212209581937372_n