fbpx

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Mazars wil #MazarsForGood zijn. Met andere woorden: een wereldburger met een positieve impact op de maatschappij waarbinnen wij actief zijn. Wij willen waarde toevoegen aan de samenleving en invulling geven aan onze maatschappelijk rol. Dit doen wij door diensten van topkwaliteit te leveren aan onze klanten. Tegelijkertijd bouwen we aan een organisatie voor toekomstige generaties professionals.

Het succes van Mazars wordt bepaald door de ontwikkeling en het welzijn van onze mensen. Wij zijn een lerende organisatie. Dit betekent dat wij voortdurend kijken naar oplossingen die ervoor zorgen dat je werk en privé goed kunt combineren.

Verschillende Mazarianen vertellen hieronder wat duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen voor hen betekent. Zij geven voorbeelden hoe zij het thema #MazarsForGood terugzien binnen de organisatie.

ton tuinier, voorzitter van de raad van bestuur, vertelt wat duurzaamheid voor hem betekent

Ton Tuinier over #MazarsForGood

Ton Tuinier, voorzitter van de Raad van Bestuur, vertelt wat duurzaamheid voor hem betekent en geeft voorbeelden op welke wijze hij het thema MazarsForGood terugziet binnen de organisatie.

“Ik geloof erin dat het belangrijk is om zorgzaam te zijn naar elkaar, naar het milieu en naar de maatschappij waarin we leven”

Netty van Kreveld over #MazarsForGood

Netty van Kreveld, director belastingadvies, vertelt wat duurzaamheid voor haar betekent en geeft voorbeelden op welke wijze zij het thema MazarsForGood terugziet binnen de organisatie.

“De maatschappij zodanig inrichten dat mijn generatie, maar ook de toekomstige generaties (waaronder mijn kinderen), kunnen genieten van het leven en blijven innoveren en ontwikkelen.”

Florus van Loon over #MazarsForGood

Florus van Loon, recruiter, vertelt wat duurzaamheid voor hem betekent en geeft voorbeelden op welke wijze hij het thema MazarsForGood terugziet binnen de organisatie.

“We willen oprecht bijdragen aan het verlagen van onze impact op het klimaat en het milieu, het opleiden van onze mensen en er zijn voor de stad waarin we werken.”

Aisjah Karijoredjo over #MazarsForGood

Aisjah Karijoredjo, senior assistant financial audit, vertelt wat duurzaamheid voor haar betekent en geeft voorbeelden op welke wijze zij het thema MazarsForGood terugziet binnen de organisatie.

“Ik zie het thema MazarsForGood op meerdere manieren terug binnen de organisatie, waarvan ik het actief bespreekbaar maken van werkdruk en de activiteiten van Mazars Foundation mooie initiatieven vind. Dat laat zien dat MazarsForGood gericht is op het streven naar duurzaamheid in het behoud van mensen, en ook in het streven naar een betere wereld door het stimuleren van vrijwilligerswerk.”

Jochem Griffioen over #MazarsForGood

Jochem Griffioen, assistant financial audit, vertelt wat duurzaamheid voor hem betekent en geeft voorbeelden op welke wijze hij het thema MazarsForGood terugziet binnen de organisatie.

“De Mazars Foundation organiseert maatschappelijke activiteiten voor mensen die behoefte hebben aan hulp of aandacht. We hebben vluchtelingen geadviseerd over het starten van een onderneming in Nederland, we hebben een kerstdiner georganiseerd voor mensen die in een verzorgingshuis wonen en we hebben bijgedragen aan projecten op lagere scholen op taal- en rekengebied.”