Kansen voor je ontwikkeling

Bij Mazars zijn we mensgericht en altijd klaar om de uitdaging aan te gaan. Die mensgerichtheid is direct voelbaar in onze cultuur. Dit betekent dat bij ons mensen gaan boven processen. We werken samen aan jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Belangrijk is dat je zelf verantwoordelijk bent voor je carrière en je bij ons ook echt iets te zeggen hebt en het verschil kunt maken.

We geven je alle mogelijkheden om voorop te lopen, te innoveren en ondernemend te zijn. Bij Mazars verwachten we dat je aan het roer staat van je eigen carrière en bieden we alle ruimte en kansen voor je ontwikkeling. Bovendien kun je je talent inzetten zowel in je werk voor klanten als voor de gemeenschappen om ons heen.

Kansen voor je ontwikkeling​

Wat doe je als je de school achter je laat? Precies. Gewoon doorgaan met leren. Bij ons krijg je de kans om je steeds verder te ontwikkelen en door te groeien. Mazars is jouw professionele ‘school of excellence’. Wij helpen jou om je technische en professionele vaardigheden te ontwikkelen. Zodat je voortdurend stappen maakt, in elke fase van je carrière. In onze wereldwijde, geïntegreerde partnership heb je bovendien de mogelijkheid om internationale ervaring op te doen.

Wat kun je verder verwachten?

Mazars biedt je de mogelijkheid om inhouse trainingen te volgen, onder leiding van ons Learning & development team. Daarnaast kun je externe trainingen volgen of jezelf verder ontwikkelen door een relevante studie op te pakken.

Bij Mazars kun je niet alleen werken aan je professionele ontwikkeling, maar hebben we ook aandacht voor persoonlijke groei. Zo kun je een cursus op LinkedIn Learning volgen, je inschrijven voor een van de activiteiten in ons vitaliteitsprogramma of je steentje bijdragen via de Mazars Foundation.

Mazars Foundation

Bij de Mazars Foundation gaat het niet zozeer om ondersteuning in financiële middelen, maar vooral om support in de vorm van bijvoorbeeld arbeid of kennis. Hiermee maken we Mazars zelf ook leuker, sterker en duurzamer. Elke Mazariaan krijgt twintig uur per jaar om zich in te zetten voor de Mazars Foundation.

Activiteiten die we ondernemen zijn bijvoorbeeld sollicitatietrainingen en een community day.

Tijdens de Mazars Community Day organiseren de ambassadeurs van de verschillende vestigingen op locatie diverse activiteiten waaraan je kunt deelnemen. Deze activiteiten sluiten aan bij de thema’s van de Mazars Foundation: onderwijs, vitaliteit en klimaat en milieu.