fbpx

Tax Inhousedag - Rotterdam

Ontdek jouw fiscale mogelijkheden bij een internationale toporganisatie en stel al je vragen

Hé student!

Ben jij aan het oriënteren op een mogelijke carrière binnen Tax? Tijdens de Mazars Inhousedag kom je meer te weten over dit vakgebied en natuurlijk ook over onze organisatie en de diverse cultuur van Mazars. We ontvangen je graag op vrijdag 3 mei 2024 op ons kantoor in Rotterdam en sluiten af met een cocktail- / mocktailworkshop.

Tijdens deze middag heb je alle kans om je vragen over het vak te stellen aan onze collega’s. We vertellen je hoe een werkdag bij Tax eruit ziet, met welke soort klanten je te maken kunt krijgen en hoe we zorgen dat je tijdens je loopbaan bij Mazars optimale begeleiding krijgt. 

Dat doen we natuurlijk niet alleen aan de hand van presentaties. Zo hebben we gezellige collega’s klaarstaan om mee te speeddaten zodat je écht een goed beeld krijgt van hoe de werkzaamheden er in de praktijk uitzien. De Inhousedag sluiten we af met een gezellige cocktail- /mocktailworkshop bij The Holy Spirits in Rotterdam, waar je je eigen cocktail of mocktail gaat creëren en waar natuurlijk ook alle ruimte is om na te praten over de Inhousedag.

Zien we jou ook bij de Inhousedag?

Leuk! Meld je snel aan via het formulier onderaan deze pagina zodat je zeker weet dat er een plekje voor je is gereserveerd. Er is plek voor maximaal 20 studenten en vol = vol, dus meld je snel aan!

5 redenen om je aan te melden

Praktische info

Voor wie?

Ben jij een universitaire student die een studie volgt in de richting van Fiscaal recht of Fiscale economie en meer wil weten over Tax? Dan ontmoeten we je graag tijdens onze Inhousedag.

Waar & wanneer?

  • De Inhousedag is op 3 mei 2024 van 14.00 tot 18.30 uur inclusief cocktail- / mocktailworkshop
  • De Inhousedag vindt plaats bij Mazars in Rotterdam (Watermanweg 80, 3001 KC Rotterdam – goed te bereiken met ov & auto)
  • Inschrijven kan tot 1 mei 2024 via het formulier op deze pagina
  • Er zijn uiteraard geen kosten verbonden aan jouw deelname aan de Inhousedag

Meld je aan

Meer weten?

Neem contact met de verantwoordelijke Campus Recruiters op. Zij beantwoorden graag al jouw vragen over de Mazars Inhousedag of alle andere vragen die je hebt. 

Denise van Wijk campusrecruiter

Denise van Wijk

Campus Recruiter Tax, Payroll, Consultancy, Sustainability & Financial Advisory

Esmee Schut Campus recruiter

Esmee Schut

Campus Recruiter Audit, AOS, Tax & Financial Advisory