fbpx

De allereerste Mazars Audit Experience is een feit!

Op 6, 7 en 8 maart 2024 vond de eerste editie van de Mazars Audit Experience plaats. Met 16 studenten reisden we af naar ons hoofdkantoor in Parijs, waar we enthousiast werden ontvangen.

De studenten gingen in groepen aan de slag met een audit business case, waar alle aspecten van het vak aan de orde kwamen. Onder leiding van de professionals van Mazars konden zij ervaren hoe het is om als auditor te werken. Daarnaast was er ruimte voor workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld presentatietechnieken en een kleurenworkshop.

Uiteraard zaten de studenten niet alleen maar binnen op ons hoofdkantoor, maar werden er ook andere activiteiten ondernomen. Zo werd de Nightshow Dome Des Invalides bezocht, maakten ze een mooie wandeling met een gids door de wijk La Défense, werd er heerlijk gegeten bij Mama Shelter en Le Grand Colbert en werden de avonden afgesloten in stijl in een toffe bar.

Al met al was het een super geslaagde editie waar we met veel plezier op terugkijken! Ben je benieuwd naar een impressie van de Audit Experience? Bekijk deze reel op ons Instagram account.