fbpx

Werken in het buitenland?
Mazars maakt het mogelijk

Ons internationale uitwisselingsprogramma ‘MOVE’ biedt de unieke kans om te groeien op zowel persoonlijk als professioneel vlak, waarbij je verrijkende ervaringen opdoet. Onze collega’s Gerwin (uit Nederland) en Arber (uit Zwitserland) hebben onlangs hun uitwisseling gedaan via dit programma. Benieuwd? Ze vertellen er graag meer over!

Wat is het MOVE-programma?

Het MOVE-programma (Mazars Opportunities for Valuable Exchange) biedt medewerkers de gelegenheid om waardevolle internationale ervaring op te doen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen binnen specifieke projecten. Naast het opdoen van ervaring in het buitenland, breid je ook je professionele netwerk uit door het leggen van nieuwe, persoonlijke contacten. Je ontdekt daarbij wat het werkelijk betekent om volwaardig deel uit te maken van een internationaal en geïntegreerd partnerschap.

Wanneer jij internationale werkervaring wilt opdoen, wissel je van plaats met een internationale collega vanuit het betreffende land. Tijdens het MOVE-programma houd je je bezig met klantgerelateerde werkzaamheden, maar ook met projecten in het kader van kennisdeling of business development. Zo weet je zeker dat je uit deze ervaring het optimale voor jezelf haalt.

Onze collega Gerwin vertelt over zijn uitwisseling naar Mazars in Zwitserland

Bekijk de hele video van Gerwin op Instagram. Benieuwd hoe zijn Zwitserse collega Arber de uitwisseling heeft ervaren? Zijn verhaal vind je in deze video.

Gerwin Coljé Associate Financial Advisory

"Ik heb de kans gehad om zes maanden in Zürich te werken, waar ik werd ontvangen door een professioneel team met fijne collega’s. Ik heb mijzelf ontwikkeld op professioneel en persoonlijk vlak en heb kunnen bijdragen aan een sterkere samenwerking van het Zwitserse team met het Nederlandse team."

Wil je meer weten over het MOVE-programma?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.