fbpx

Havo-, vwo- of mbo-student of hbo- of wo-student die van studierichting verandert? Start jouw carrière bij Mazars!

Elk jaar verwelkomen we bij Mazars tientallen werkstudenten en stagiaires van verschillende opleidingen en universiteiten. Zij helpen ons met dagelijkse werkzaamheden, krijgen de ruimte om zich te ontwikkelen en brengen ons waardevolle kennis bij. Een win-winsituatie wat ons betreft. Daarom zijn we sinds kort trotse partner van het Ikstartjouwcarrière-traject van Markus Verbeek Praehep. Een mooi initiatief waarbij we ook studenten van het havo, vwo of mbo én hbo- en wo-studenten die van studierichting veranderen, verwelkomen. Deze studenten hebben geen specifieke vooropleiding nodig maar worden binnen onze organisatie opgeleid. Met het werken-leren-traject doen studenten praktijkervaring op en volgen ze een opleiding in de avonduren of een dag in de twee weken.

“We hechten enorm veel waarde aan onze deelname aan dit traject”, begint Bart de Nijs, Senior Manager Accountancy & Advice en initiatiefnemer van het traject binnen Mazars. “Binnen onze organisatie stimuleren we collega’s om zich in elke fase van hun carrière te ontwikkelen. Daar past dit nieuwe traject natuurlijk perfect bij. Studenten hebben de mogelijkheid om hun diploma op onze kosten te halen terwijl ze werken. Deelnemers van het traject kunnen binnen Mazars kiezen uit de vakgebieden Accountancy (samenstelafdeling), Finance & Control en Payroll. We hopen door de veelzijdigheid hiervan veel studenten te interesseren om bij onze organisatie te komen werken.”

Maar waarom zou een student dan moeten kiezen voor Mazars? Daar kan Campus Recruiter Denise van Wijk, die dagelijks studenten spreekt, zonder aarzelen antwoord op geven. “Mazars biedt een uitgebreid trainingsprogramma, waarin je wordt opgeleid tot een professional in jouw vakgebied met uitgebreide kennis van alle relevante wet- en regelgeving. Bovendien kun je rekenen op persoonlijke begeleiding en coaching, zodat je het beste uit jezelf kunt halen en je carrière kunt laten groeien. Bij Mazars vinden we het belangrijk dat je jezelf kunt ontwikkelen op een manier die bij jou past. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap en we bieden flexibele werktijden en mogelijkheden voor thuiswerken. Bovendien investeren we in een gezonde werk-privébalans en bieden we aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. En, niet onbelangrijk: we hebben lekkere koffie!”

Meer weten over het leer-werktraject? Bekijk hier de informatie op Ikstartjouwcarrière.nl of neem contact met ons op!

“Binnen onze organisatie stimuleren we collega’s om zich in elke fase van hun carrière te ontwikkelen. Daar past dit nieuwe traject natuurlijk perfect bij.”