Mazars, the smart choice

Bij Mazars kom je niet bij toeval werken. Je kiest bewust voor een wereldwijd operende organisatie waar je wordt uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Sluit je aan bij ons team en we schrijven samen jouw en onze toekomst. 

Mazars, the smart choice.

Werken bij Mazars logo electric

Maak kennis met Mazars

Bij Mazars zijn we ambitieus en altijd klaar om de uitdaging aan te gaan. Bij ons gaan mensen boven processen: we stellen je in staat voorop te lopen, te innoveren en ondernemend te zijn. Als je op zoek bent naar een carrière waarin je echt iets te zeggen hebt en het verschil kunt maken, dan ben je bij Mazars aan het juiste adres.

Uitgelichte vacatures

Professional (3+ jaar)
HBO
Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Breda
Vast
Professional (3+ jaar)
WO master
Nijmegen
Vast
Bij Mazars sta je aan het roer van je eigen carrière

Bij Mazars sta je aan het roer van je eigen carrière

Waar kies je voor als young professional: een werkgever waar je ontwikkelpad al helemaal is uitgestippeld? Of een lerende organisatie waar je wordt uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen en te groeien? Volgens Jasmin Atikovic, Junior Manager Audit, zijn die groeikansen volop aanwezig bij Mazars. Hierbij wordt niet alleen goed gekeken naar wat een young professional kan, maar ook geluisterd naar wat hij of zij wil.

Een nieuwe baan in coronatijd: kansen en uitdagingen

Een nieuwe baan in coronatijd: kansen en uitdagingen

Beginnen aan een nieuwe baan, een spannende periode met veel nieuwe mensen, informatie en uitdagingen. Helemaal in deze uitzonderlijke tijd. Alles gaat anders dan normaal. Werken vanuit huis is daarbij razendsnel de nieuwe norm geworden. Dit nieuwe normaal vraagt echter wel om snelle organisatorische aanpassingen, waarbij het creëren van teamgevoel en betrokkenheid de grootste uitdagingen zijn. Daarnaast biedt het coronatijdperk ook nieuwe kansen. 

Veel werk, weinig mensen. Hoe houd je dan toch de werkdruk laag?

Veel werk, weinig mensen. Hoe houd je dan toch de werkdruk laag?

Elke accountants- en adviesorganisatie herkent het. Er is veel vraag naar mensen, maar het aanbod blijft achter. Hoe voorkom je dan dat de mensen die bij je werken, overbelast raken? Een vraag die ook Mazars bezighoudt. Het is natuurlijk allemaal geen hogere wiskunde. Wanneer er een verschil is tussen vraag en aanbod, ontstaat er ergens een probleem. Hoe groter dat verschil, des te groter het probleem.