fbpx

Mazars is jouw School of Excellence

Mazars is jouw School of Excellence

Wat doe je als je de school achter je laat? Precies. Gewoon doorgaan met leren. Bij ons krijg je de kans om je steeds verder te ontwikkelen en door te groeien. Mazars is jouw professionele ‘school of excellence’. Wij helpen jou om je technische en professionele vaardigheden te ontwikkelen. Zodat je voortdurend stappen maakt, in elke fase van je carrière. In onze wereldwijde, geïntegreerde partnership heb je bovendien de mogelijkheid om internationale ervaring op te doen.

Wat kun je verder verwachten?

Mazars biedt je de mogelijkheid om inhouse trainingen te volgen, onder leiding van ons Learning & development team. Daarnaast kun je externe trainingen volgen of jezelf verder ontwikkelen door een relevante studie op te pakken.

Bij Mazars kun je niet alleen werken aan je professionele ontwikkeling, maar hebben we ook aandacht voor persoonlijke groei. Zo kun je een cursus op LinkedIn Learning volgen, je inschrijven voor een van de activiteiten in ons vitaliteitsprogramma of je steentje bijdragen via de Mazars Foundation.

Lees hieronder meer over wat onze collega’s de afgelopen tijd hebben ondernomen in het kader van hun (persoonlijke) ontwikkeling!

Kansen voor je ontwikkeling bij Mazars

‘Iedereen heeft bij Mazars een coach. Zelf ben ik coach van drie collega’s. Met hen heb ik regelmatig contact om te bespreken waar ze aan willen werken en wat ze willen leren. Mazars biedt verschillende opleidingen aan waar collega’s zich voor kunnen aanmelden. De organisatie is groot genoeg om verschillende specialismen in huis te hebben maar tegelijkertijd is de organisatie klein genoeg om persoonlijke begeleiding te kunnen bieden.’

Workshops: voor junior tot senior collega's

We vinden het vanzelfsprekend om te investeren in de groei en ontwikkeling van onze Mazarianen. Voor onze nieuwe managers betekende dit het volgen van een inspirerende dag die in het teken stond van persoonlijke ontwikkeling en samenwerking. Zij konden meedoen aan verschillende workshops zoals growth mindset, humor in leiderschap en onderhandelen.

Ook heeft het eerste Young Profs Tax event van dit boekjaar plaatsgevonden. Het thema van dit event was ‘inzicht in eigen ambitie’. Er vond een workshop plaats waarbij de aanwezige young professionals via een SWOT-analyse aan het denken werden gezet over hun ambities. Ook werden er tips gedeeld om deze ambities door middel van concrete acties te kunnen verwezenlijken. De meest waardevolle tip was: neem regelmatig de tijd om uit te zoomen en ga op die manier na wat echt belangrijk is voor jou als individu.

Fraud Course

Collega’s van Audit & Assurance Nederland en België hebben in oktober de eerste internationale Mazars Fraud Course afgerond. Door deze training kunnen de collega’s o.a. inspelen op fraude- en corruptierisico’s en het analyseren van deze risico’s. De daaropvolgende maanden gaan de collega’s andere teams coachen.

“Een inspirerende, stimulerende, maar bovenal leerzame leergang.”

mazars fraud course

"Elkaar versterken door kennis te delen"

309630336_2282012561948878_5322212209581937372_n

Tax bijeenkomst

Eind september vond er in het Muntgebouw in Utrecht een bijeenkomst plaats voor alle tax collega’s van Mazars. Het thema van de bijeenkomst was: ‘Elkaar versterken door kennis te delen.’ De bijeenkomst bestond uit interactieve sessies en onderwerpen zoals innovatie , ESG en business development kwamen aan bod. Uiteraard werd deze dag afgesloten met een gezamenlijke borrel.

Dat, en nog veel meer...

Ben je enthousiast geworden over alle ontwikkelingsmogelijkheden die Mazars biedt? Bekijk dan hier onze vacaturepagina en wie weet spreken we elkaar snel op een van de workshops, bijeenkomsten of bedrijfsuitjes!