fbpx

Audit Experience 2024

Ervaar het audit-vak bij een internationale toporganisatie

Salut!

Ga je mee met de Mazars Audit Experience naar Parijs? Dé gelegenheid om het audit-vak te ervaren bij Mazars! Je werkt inhoudelijk aan een echte, internationale audit business case en tegelijkertijd leer je onze organisatie en collega’s kennen. Je werkt tijdens de Audit Experience vanuit ons hoofdkantoor in Parijs en naast de inhoud van het vak zal er veel aandacht zijn voor samenwerking, jouw ontwikkeling en de diverse cultuur van Mazars. Natuurlijk gaan we ook met elkaar Parijs verkennen. Na de Audit Experience bij Mazars ga je wellicht met een scriptie- of starterscontract weer naar huis!  

Je ontdekt tijdens deze Experience (6 t/m 8 maart) hoe divers het audit-vak is en hoe het is om op een audit-afdeling bij Mazars te werken. Daarnaast ga je aan de slag met een interessante business case gericht op audit. Vanzelfsprekend zijn onze professionals ook aanwezig, om je te begeleiden, om je tips te geven en om te ontdekken wat jij nodig hebt in je persoonlijke ontwikkeling. Zo weet je zeker dat je uit deze ervaring het maximale haalt. De Experience start eigenlijk al tijdens de selectiedag. Hier krijg je een inkijkje in het audit-vak en het werken bij Mazars en kunnen we al kennis met elkaar maken.

Er is plaats voor maximaal 15 studenten zodat we elkaar tijdens deze Experience écht goed leren kennen. Zorg dus dat je je voor 1 februari 2024 aanmeldt zodat je er zeker van bent dat we jouw gegevens meenemen in het selectieproces. De Audit Experience is uiteraard volledig op kosten van Mazars.

5 redenen om je aan te melden

Praktische info

Ben jij een derdejaars WO bachelor- of WO masterstudent (van een Accountancy-opleiding of je hebt affiniteit met Audit & Accountancy) en wil je mee met de Mazars Audit Experience? Meld je dan aan vóór 1 februari 2024. Na je aanmelding ontvang je een online assessment. Na een succesvolle afronding hiervan nodigen we je uit voor één van de selectiedagen.

Handig voor in je agenda, belangrijke data:

  • Selectiedag (in Amsterdam of Rotterdam): 13 of 15 februari 2024
  • Kennismakingsborrel: 27 februari 2024
  • Audit Experience: 6 t/m 8 maart 2024
 
Vergeet je niet voor 1 februari 2024 aan te melden! Je hebt nog…
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Ontdek of het auditvak bij je past: ga mee met de Mazars Audit Experience van 6 t/m 8 maart 2024 in Parijs!

Meld je aan

Meer weten?

Neem contact met een van onze Campus Recruiters op. Zij beantwoorden graag al jouw vragen over de Mazars Audit Experience of alle andere vragen die je hebt. 

Esmee Schut Campus recruiter

Esmee Schut

Campus Recruiter Audit, AOS, Tax & Financial Advisory

Inge van der Houwen

Campus Recruiter Audit & AOS

Jahin Hussain campusrecruiter

Jahin Hussain

Campus Recruiter Audit, AOS, IT Audit & Global Compliance

× Stel ons een vraag Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday