fbpx

Audit Inhousedag

Ontdek het auditvak bij een internationale toporganisatie en stel al je vragen

Hé student!

Ben jij aan het oriënteren op een mogelijke carrière binnen de Audit? Tijdens de Mazars Audit Inhousedag vertellen we je alles over het vak en natuurlijk ook over onze organisatie en de diverse cultuur van Mazars. We ontvangen je graag op donderdag 18 januari 2024 op ons kantoor in Utrecht.

We maken er met elkaar een interactieve middag van, zodat jij alle kans hebt om je vragen over het vak te stellen aan onze Audit partners en diverse collega’s uit de Audit praktijk. We vertellen je hoe een werkdag op een van onze Audit afdelingen eruit ziet, met welke soort klanten je te maken kunt krijgen en hoe we zorgen dat je tijdens je loopbaan bij Mazars optimale begeleiding krijgt. Daarnaast kun je op deze dag een professionele foto laten maken voor bijvoorbeeld LinkedIn of je CV en zorgen onze Campus Recruiters voor de juiste ingrediënten om tussendoor te ontspannen (hint, hint).

Zien we jou ook bij de Audit Inhousedag?

Leuk! Meld je snel aan via het formulier onderaan deze pagina zodat je zeker weet dat er een plekje voor je is gereserveerd.

5 redenen om je aan te melden

Praktische info

Voor wie?

Doe jij dit jaar examen van het vwo of haal je binnenkort je hbo-p en ga je volgend jaar naar Nyenrode? Of doe je al een hbo-/wo-opleiding en zoek je een baan in de Audit? Dan ontmoeten we je graag tijdens de Audit Inhousedag!

Waar & wanneer?

  • De Inhousedag is op 18 januari 2024 van 14.00 uur tot 17.30 uur inclusief afsluitende borrel
  • De Inhousedag vindt plaats bij Mazars in Utrecht (Orteliuslaan 1051, 3503 RC Utrecht – goed te bereiken met ov & auto)
  • Inschrijven kan tot 16 januari 2024 via het formulier op deze pagina
  • Er zijn uiteraard geen kosten verbonden aan jouw deelname aan de Inhousedag

Meld je aan

Meer weten?

Neem contact met een van onze Campus Recruiters op. Zij beantwoorden graag al jouw vragen over de Mazars Audit Inhousedag of alle andere vragen die je hebt. 

Esmee Schut Campus recruiter

Esmee Schut

Campus Recruiter Audit, AOS, Tax & Financial Advisory

Inge van der Houwen

Campus Recruiter Audit & AOS

Jahin Hussain campusrecruiter

Jahin Hussain

Campus Recruiter Audit, AOS, IT Audit & Global Compliance