Mazars Audit Experience​

Ga mee naar Parijs met Mazars en proef de sfeer tijdens het Audit Experience weekend van 25 tot en met 27 november 2022. 

Wat doe je als je de school achter je laat? Precies. Gewoon doorgaan met leren. Bij ons krijg je de kans om je steeds verder te ontwikkelen en door te groeien. Mazars is jouw professionele ‘school of excellence’. Wij helpen jou om je technische en professionele vaardigheden te ontwikkelen. Zodat je voortdurend stappen maakt, in elke fase van je carrière. In onze wereldwijde, geïntegreerde partnership heb je bovendien de mogelijkheid om internationale ervaring op te doen.

In het kader van internationale ervaring nemen we je dan ook graag mee voor een business course in Parijs. Tijdens deze course houd je je bezig met een interactieve businesscase gericht op de Audit. Vanzelfsprekend bieden wij je ook de mogelijkheid om te schakelen met onze professionals, van partner tot assistent. Op die manier haal jij het meeste uit deze ervaring.

Ben jij na dit weekend net zo enthousiast over Mazars als wij? Dan praten we na de Audit Experience graag met je verder over jouw mogelijkheden bij Mazars. 

chris-karidis-nnzkZNYWHaU-unsplash

Agenda

Vrijdag

  • Ochtend: Vertrek met de Thalys vanuit Rotterdam naar Parijs
  • Middag: businesscase op kantoor Mazars in Parijs
  • Avond: Diner en borrel

Zaterdag

  • Ochtend: Afronding businesscase
  • Middag: Social activity
  • Avond: ‘Paris à nuit’

Zondag

  • Ochtend: Brunch
  • Middag: Thalys naar Rotterdam

Belangrijke data

Meld je nu aan:

Ben jij een derdejaars of masterstudent WO en wil je mee met Mazars naar Parijs?
Meld je dan aan vóór 1 oktober 2022. Na je aanmelding krijg je een online assessment toegestuurd, wanneer je deze succesvol afrond word je uitgenodigd voor één van de selectiedagen.

Zet deze data in je agenda: 

Deadline aanmelden: 1 oktober

Selectiedag Rotterdam: 10 oktober

Selectiedag Amsterdam: 11 oktober

Selectiedag Eindhoven: 12 oktober

Kennismakingsborrel: 4 november

Audit Experience: 25 – 27 november

siebe-warmoeskerken-n9hyG4ID-Rg-unsplash